Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران از مهر، علی قجری با اعلام راه‌اندازی «باشگاه پژوهشگران اجتماعی» دانشگاه تهران گفت: فاز دوم پیاده‌سازی و اجرای سند برنامه تحولی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی در راستای عینی سازی و اثربخشی تحقیقات اجتماعی در کشور، با افتتاح باشگاه پژوهشگران اجتماعی در مهرماه ۱۳۹۸ آغاز شده است.
فرصتی برای عدالت پژوهشی
وی درباره ماهیت فعالیت این باشگاه افزود: باشگاه پژوهشگران اجتماعی دانشگاه تهران فرصتی است تا بر مبنای رویکرد «عدالت پژوهشی» و «اشتغال زایی تخصّصی»، کلیه دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی در رشته ها و گرایش های متنوع مطالعات اجتماعی از سراسر کشور و دانشگاه های گوناگون، با عضویت در آن امکان همکاری حرفه ای در طرح ها، برنامه ها و پروژه های پژوهشی و علمی در حوزه های اجتماعی را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضویت در این باشگاه زمینه ساز ورود و جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان گرایشات مختلف مطالعات اجتماعی به بازار کار تخصصی رشته خود خواهد بود.
پیوند توأمان دو بُعد «آموزش» و «پژوهش» در علوم انسانی
مدیر پژوهش های راهبردی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی پیرامون اهداف و چشم اندازهای راه اندازی این مرکز پژوهشی و آموزشی در دانشگاه تهران اظهار داشت: با عنایت به ضرورت اتصال و پیوند توامان دو بُعد «آموزش» و «پژوهش» در علوم انسانی به طور عام و در علوم اجتماعی به طور ویژه، موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران اقدام به راه اندازی این باشگاه نمود تا کلیه دانشجویان مستعد و علاقه مند از سراسر کشور، بتوانند همزمان با گذراندن دوره آموزش عالی در دانشگاه محل تحصیل خود، امکان فعالیت در عرصه های تجربی و پژوهشی را داشته باشند و ضمن افزایش دانش اجتماعی تخصّصی خود، یک سابقه کاری حرفه ای و رسمی را نیز در معتبرترین موسسه تحقیقات اجتماعی در دانشگاه تهران تجربه نمایند.
زمینه های شکل گیری باشگاه پژوهشگران اجتماعی
قجری با اشاره زمینه های شکل گیری این مرکز در دانشگاه تهران گفت: موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی با سابقه ای شصت ساله، همواره به عنوان یک موسسه ممتاز و برجسته در حوزه مطالعات اجتماعی کشور به شمار آمده و با همّت و تلاش بسیاری از اساتید مبرز علوم اجتماعی کشور که در ادوار مختلف مدیریت این موسسه را برعهده داشته اند، افتخار انجام بسیاری از طرح ها و پروژه های مهم و اثرگذار ملّی به این موسسه تعلق گرفته است.
وی با تأکید بر این افزود: در دوره جدید مدیریتی موسسه، با یک نگاه آینده پژوهانه و ناظر به توسعه سرمایه انسانی و شبکه پژوهشگران موسسه، جای خالی زیرساختی که بتواند به صورت گسترده و نظام مند از تمامی ظرفیت های پژوهشگران اجتماعی در کشور استفاده نموده و به عبارتی فضایی عادلانه و برابر را برای دسترسی پژوهشگران، دانشجویان و فارغ التحصیلان مطالعات اجتماعی به فرصت های پژوهشی و کاری تخصصی و مرتبط مهیا نماید، به شدت محسوس بود. لذا طی ماه های گذشته، مطالعات گسترده و مشورت های زیادی با اساتید برجسته علوم اجتماعی صورت گرفت و در نهایت تأسیس و راه اندازی باشگاه پژوهشگران اجتماعی در موسسه تصویب و در دستور کار قرار گرفت.
اولین مرکز تخصصی برای سازماندهی پژوهشگران متخصص در حوزه مطالعات اجتماعی
قجری با اشاره به دغدغه مسئله «عدالت پژوهشی» در سطح واگذاری و اجرای پروژه های پژوهشی در کشور اظهار داشت: با ابتکار عمل موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی، باشگاه پژوهشگران اجتماعی به عنوان اولین مرکز تخصصی برای سازماندهی پژوهشگران متخصص در حوزه مطالعات اجتماعی در کشور به شمار خواهد آمد که مشخصاً بر «جذب»، «سازماندهی» و «توانمندسازی» دانش آموختگان و پژوهشگران مطالعات اجتماعی تمرکز دارد.
توسعه فعالیت های این باشگاه می تواند آسیب هایی را که بعضا در حوزه واگذاری و اجرای طرح ها و پروژه های پژوهشی به چشم می خورد و سبب شده در برخی موارد تنها اقلیتی بتوانند اکثریت طرح ها را جذب نموده و صرفاً با شبکه ای محدود از دانشجویان خاص خود آن ها را پیش ببرند، مرتفع گردد و زمینه دسترسی عادلانه کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان مطالعات اجتماعی به فرصت های کاری و پژوهشی فراهم شود.
دسترسی نهادها به شبکه ای غنی از پژوهشگران اجتماعی خبره
مدیر پژوهش های راهبردی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی تصریح کرد: راه اندازی باشگاه پژوهشگران اجتماعی همچنین فرصتی را در اختیار کلیه نهادها و سازمان های نیازمند به پژوهش و مطالعات اجتماعی قرار می دهد تا از این طریق به شبکه ای غنی از پژوهشگران خبره و نخبه دست یافته و از بهترین تخصص ها و افراد شایسته برای اجرای طرح های تحقیقاتی خود بهره گیری نمایند.
وی در پایان افزود: افتتاح رسمی باشگاه پژوهشگران اجتماعی همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۸ صورت گرفته و کلیه دانشجویان و پژوهشگران می توانند با مراجعه به غرفه نمایشگاهی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی که از ششم تا دهم مهرماه ۱۳۹۸ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران دایر است، در این باشگاه ثبت نام نموده و به عضویت آن درآیند. همچنین این امکان وجود دارد تا با مراجعه حضوری به دفاتر موسسه و یا تماس از طریق درگاه های ارتباطی آن، نسبت به عضویت و همکاری با باشگاه پژوهشگران اجتماعی اقدام نمایند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام گفت: دستگاه‌ها در تجهیز و راه‌اندازی مرکز ماده ۱۶ با شهرداری همکاری کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمدسبحان حسنی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست سامان‌دهی معتادان متجاهر اظهار کرد: راه‌اندازی مرکز ماده (۱۶) یکی از ضروریات مهم استان، و یک کار ارزشمند برای کمک به جامعه است.

وی افزود: با توجه به اینکه اعتیاد معضل بزرگ اجتماعی است امید می‌رود با کمک به راه‌اندازی این مرکز به ترک اعتیاد معتادان متجاهر کمک کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام ادامه داد: علاوه بر شهرداری ایلام به عنوان دستگاه بهره‌بردار، تمام دستگاه‌های زیرساختی باید همکاری لازم را برای جهت تکمیل خدمات زیرساختی مرکز ماده (۱۶) انجام دهند تا زودتر راه‌اندازی شود.

حسنی با تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی و تغذیه‌ای و استانداردهای لازم در مرکز ماده (۱۶)، افزود: در این مرکز علاوه بر نگهداری، درمان و بازتوانی معتادان متجاهر، باید با نگاه بلندمدت برای مهارت‌آموزی و شغل آنها نیز اقدام شود.

وی گفت: این مجموعه‌ای دارای آب و برق و شبکه فاضلاب است، برآورد اعتبار برای اجرای کارهای زیرساختی و تأمین تجهیزات این مرکز مشخص شود تا کمک‌های لازم صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، مرکز ماده (۱۶) استان ایلام به عنوان مرکز نگهداری، درمان و بازتوانی معتادان متجاهر طبق قانون مبارزه با مواد مخدر و در راستای سیاست دولت و تأکیدات رئیس جمهور راه‌اندازی می‌شود بنابراین در این نشست مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اعتبار مورد نیاز برای تجهیز این مرکز را به شهرداری ایلام به‌عنوان دستگاه بهره‌بردار، و شورای مبارزه با مواد مخدر استان و بهزیستی استان به عنوان دستگاه ناظر اختصاص دهد.

کد خبر 751553

دیگر خبرها

  • رونمایی مجلات مطالعات اسلامی و پژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی
  • مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید
  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد