Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجید سرسنگی در نشست خبری که امروز در تالار امیرکبیر این معاونت برگزار شد، با اشاره به نحوه اجرای برنامه "روزی با دانشگاه تهران" گفت: این برنامه از ۳ سال پیش برنامه ریزی شد که در آن، درب‌های دانشگاه به روی همه بالاخص دانش آموزان و خانواده‌های آنها باز می‌شود. این برنامه در سومین دوره خود، با شعار دانشگاه تهران دانشگاه نخبگان، فردا برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علت طراحی این برنامه به این دلیل بود که بخشی از انتخاب‌های دانش آموزان برای ورود به دانشگاه، تحت تأثیر فشار خانواده هاست و در واقع انتخاب‌های درستی نیست.

سرسنگی با اشاره به اینکه هر سال استقبال از این برنامه بهتر شده است، گفت: امسال ۸ هزار و ۹۴۱ نفر به منظور بازدید از دانشگاه ثبت نام کرده اند و احتمالاً ۲-۳ هزار نفر دیگر اضافه خواهند شد. همه واحدهای دانشگاه فردا پذیرای افراد هستند و اطلاعات لازم را در اختیار آنها قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه بیشترین ثبت نام‌ها مربوط به بازدید از پردیس دانشکده‌های فنی، پردیس علوم و پردیس هنرهای زیبا است، اظهار داشت: اساتید نیز سخنرانی‌هایی برای مخاطبان و بازدیدکنندگان خواهند داشت.

تأسیس باشگاه دانش آموزی در دانشگاه تهران

معاون فرهنگی دانشگاه تهران یکی از کمبودهای دانشگاه را ارتباط محدود با دانش آموزان عنوان کرد و افزود: در همین راستا ایده تأسیس باشگاه دانش آموزی دانشگاه تهران طراحی و مراحل قانونی آن طی شد و در نهایت یک ماه گذشته، تأسیس این باشگاه به تصویب هیأت رئیسه رسید.

وی ادامه داد: در اساسنامه این باشگاه، سهمیه‌ای برای مناطق و دانش آموزان محروم در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: امکانات و خدماتی که به این دانش آموزان ارائه می‌شود، رایگان است.

سرسنگی اضافه کرد: از شهریور ماه برای حضور دوره‌های آموزشی باشگاه، فراخوانی اعلام می‌شود و دانش آموزان علاقه مند در سایتی که به زودی راه اندازی خواهد شد، ثبت نام می‌کنند. کلاس‌ها تداخلی با ساعات آموزش رسمی نخواهد داشت و در روزهای تعطیل و خارج از ساعت برگزار می‌شود.

وی آموزش مهارت‌های نرم، هدایت تحصیلی و حمایت از دانش آموزان مستعد و خلاق را از جمله اهداف برگزاری این کلاس عنوان کرد.

وی با اعلام اینکه امسال نزدیک به ۶۰۰ برنامه فرهنگی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شده است، ادامه داد: دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران در آبان ماه در بخش انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی اجتماعی، نشریات دانشجویی، دانشگاهیان برتر، مدیران و کارشناسان برتر در آبان ماه امسال برگزار می‌شود و تا ۳۰ مهرماه فرصت ارسال آثار وجود دارد.

تدوین نظام نامه اخلاق حرفه‌ای

معاون دانشگاه تهران با اشاره به موضوع اخلاق حرفه‌ای در برنامه توسعه سوم دانشگاه گفت: در همین رابطه به دنبال تدوین نظام نامه اخلاق هستیم؛ این نظام نامه حمایت معنوی هیأت علمی از دانشجویان و برقراری نظم در کلاس و حق و تکلیف دانشجویان و کدهای رفتاری و گفتاری و پوشش در دانشگاه را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: تولید ادبیات در اخلاق حرفه‌ای و برگزاری نشست‌ها و همایش‌های کارگاهی با موضوع اخلاق در سطح مدیران کارکنان و دانشجویان و برگزاری همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار یکی دیگر از اقدامات در حوزه اخلاق حرفه‌ای به شمار می‌رود. همچنین همایش ملی اخلاق ۲۶ آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.

برگزاری رایگان دوره‌های فنی حرفه‌ای برای دانشجویان دانشگاه تهران

معاون فرهنگی دانشگاه تهران ضمن اشاره به اینکه در حوزه کار و کارآفرینی و گسترش این فرهنگ، تفاهم‌نامه ای با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای منعقد شده‌است، گفت: براساس این تفاهمنامه، دانشجویان می‌توانند در دوره‌های آموزشی سازمان شرکت کنند و گواهی بین المللی بگیرند. این دوره‌ها برای دانشجویان رایگان است و فقط یک حق ثبت نام محدودی از آنها گرفته می‌شود.

وی در ادامه همچنین از ایجاد شعبه‌های فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در پارک‌های علم و فناوری خبر داد.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با اعلام اینکه اردیبهشت سال آینده اولین جشنواره کار برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: هدف از این جشنواره، تشویق دانشجویان به خلاقیت‌های شغلی و کارآفرینی است.

وی اضافه کرد: از مهرماه نیز حداقل ماهی یکبار یک سخنرانی ویژه خواهیم داشت با این ویژگی که سخنرانان بتوانند جریان سازی و مجموعه دانشگاهیان از آن بتوانند استفاده کنند. می‌خواهیم به این سمت پیش برویم که برای جامعه در موضوعات اقتصادی و اجتماعی حرف برای گفتن داشته باشیم.

سرسنگی از گسترش فعالیت علمی اجتماعی و خیریه‌ای دانشگاه تهران خبر داد و گفت: دانشجویان در دانشگاه و خارج از آن باید به وظیفه دانشجویی خود عمل کنند. به طور مثال با استفاده از ظرفیت دانشجویان و نخبگان، به دنبال تولید مواد آموزشی برای مناطق محروم هستیم.

کد خبر 4678340

منبع: مهر

کلیدواژه: مجید سرسنگی دانشگاه تهران دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۶۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی

در مراسم تقدیر از دانشجویان برتر دانشگاه علامه‌طباطبائی اعلام شد ۲۵۰ دانشجوی نخبه و استعداد درخشان در این دانشگاه تحصیل می‌کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، آیین تقدیر از دانشجویان رتبه برتر کنکور سراسری، دانشجویان برتر المیپاد علمی دانشجویی و رتبه‌های اول تا سوم پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال 1402 دانشگاه علامه‌ طباطبائی برگزار شد.

 معتمدی در این آیین با تبریک به دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها گفت: دانشجویان مایه خرسندی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. امیدوارم آن‌ها قدر این استعداد و ظرفیت خود را بدانند و خدمت به خلق را در راس امور قرار بدهند.

وی با اشاره به قدمت 65 ساله دانشگاه علامه‌طباطبائی، افزود: این دانشگاه تاکنون حدود یکصد هزار دانش‌آموخته داشته که تعداد زیادی از آن‌ها، وزیران کابینه‌های قبلی و فعلی دولت و در حال خدمت‌گزاری به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. همچنین در راس این دانشجویان، ده‌ها شهید والامقام مانند شهید ابراهیم همت قرار دارند.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی ادامه داد: ظرفیت دانشگاه را دانشجویان فراهم می‌کنند و آن‌ها در حال خدمت به کشور برای پیشرفت و کمک به ساختارها و سازمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی درباره حضور دانشجویان در دانشگاه و کلاس درس، اظهار کرد: به نسبت حضور فعال دانشجویان در کلاس‌های درس، سطح کلاس‌ها بالا می‌رود. هنگامی که دانشجویان فعالانه در کلاس‌های درس حضور پیدا می‌کنند و به معلم خود گوش می‌دهند، معلم احساس می‌کند گفته‌هایش هدر نمی‌رود و این یک نعمت الهی برای معلم به شمار می‌رود.

معتمدی گفت: اینجا دانشگاه علوم انسانی است که خاستگاه جامعه تحقیقاتی و نظریه‌پردازان آن از ایران نیست و ما به شکل وارداتی از علوم انسانی استفاده می‌کنیم. دانش علوم انسانی باید مبتنی بر بافت، فرهنگ و موقعیت باشد. موضوع علوم انسانی، انسان است؛ انسان‌هایی که در فرهنگ‌ها و اقلیم‌های متفاوت‌، انتظارات و سلیقه‌های متفاوتی دارند. 

وی با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه علامه‌طباطبائی، خاطرنشان کرد: محور برنامه راهبردی، تحول در علوم انسانی است. علوم انسانی باید اثربخش باشد و دانش‌آموخته آن باید بتواند نقشی متناسب با تخصص خود ایفا کند. امروزه اولویت خانواده‌ها برای انتخاب رشته، علوم انسانی نیست و دلیل اصلی آن بی‌اطلاعی است. با توجه به اینکه ما رشته‌هایی در علوم انسانی داریم که دانشجویان از همان دوره کارشناسی شاغل می‌شوند، باید بتوانیم اثربخشی علوم انسانی را به جامعه نشان دهیم.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی تصریح کرد: دانشگاه علوم انسانی باید درخصوص مسائل و مشکلات جامعه چاره‌اندیشی و در این باره کمک کند تا مشکلات حل شود و این همان تحول در علوم انسانی است. یکی از نهضت‌هایی که علیه دانش جهانی شکل گرفته؛ ایجاد دانش بومی در بسیاری از کشورها مانند مکزیک، هند، ژاپن، کره جنوبی، کشورهای آسیای شرقی و آمریکای لاتین است.

وی ادامه داد: ما در دانشگاه علامه‌طباطبائی باید بتوانیم به کمک دانشجویان بااستعداد مطالعه دانش بومی انجام دهیم. باید به مسائل نگاه معرفتی، دینی، بومی و کاربردی داشته باشیم و این نوع جهان‌بینی است که خط فکری ما را نشان می‌دهد. 

معتمدی در پایان سخنان خود گفت: شما دانشجویان نخبه به دلیل توانمندی و استعدادی که خداوند در اختیارتان قرار داده است، قادر هستید به پربار شدن این مسیر کمک کنید. نوع نگاه نسل شما بسیار بهتر از نسل ما است و می‌توانید با همین نوع نگاه، تحول‌های مثبتی را ایجاد کنید.

آدمی با اشاره به حضور 250 دانشجوی نخبه و استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی، گفت: حضور این دانشجویان وظیفه ما را سنیگن‌تر می‌کند. این دانشگاه توجه ویژه‌ای به حضور استعدادهای درخشان و نخبگان دارد چرا که ما با شما شناخته می‌شویم.

وی افزود: برای معرفی دانشگاه علامه‌طباطبائی باید دانشجویان نمونه و نخبگان را نشان دهیم. نخبگان یک عامل شناسایی و هویت‌بخش برای دانشگاه هستند. وقتی کسی به برتری، نخبگی و نبوغ می‌رسد، جامعه از او انتظارات بیشتری خواهد داشت؛ ما از نخبگان هم در بُعد علمی، هم در بُعد فرهنگی و هم در بُعد تربیتی انتظار داریم. دانشجویان نمونه الگوی ویژه‌ای برای دیگر دانشجویان هستید.

معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی خطاب به دانشجویان نخبه و استعداد درخشان گفت: نکته‌ای که نخبگان باید در نظر بگیرند این است که نگویند چون ما نخبه و برتر هستیم پس نیاز به کار بیشتر و سخت‌کوشی نداریم؛ سخت‌کوشی بخشی از استعداد است و هیچ چیزی بدون تحمل سختی به دست نمی‌آید. 

وی تاکید کرد: زمینه همه بخش‌های کار آفرینی، مهارت‌ورزی، رشد، نو‌آوری، ایده‌پردازی و خلاقیت در دانشگاه فراهم شده است و فقط همراهی و همفکری شما را می‌طلبد و ما از شما انتظار ایده‌سازی داریم تا بتوانید از این محیط‌ها به بهترین شکل استفاده کنید. تلاش می‌کنیم هر آنچه که شما برای رشد و پیشرفت نیاز دارید را فراهم کنیم. 

در این آیین از دانشجویان رتبه برتر کنکور سراسری، دانشجویان برتر المیپاد علمی دانشجویی و رتبه‌های اول تا سوم پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال 1402 دانشگاه علامه‌طباطبائی با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان آغاز به کار کرد
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود